VILLKOR

RÅDGIVNING
 

Det är alltid Du som har fullt ansvar för dig själv och barnet. ​

Du har ett egenansvar att informera Näroteket om din och barnets fysiska och psykiska hälsa, om det kan tänkas påverka säkerheten under rådgivningen.

Näroteket ansvarar för att de bärdon som används i rådgivningen är hela, säkra och funktionsdugliga.

 

Näroteket ansvarar för att visa och lära ut hur bärdonen används på ett rätt och säkert sätt.

 

Näroteket ansvarar för att lära ut, visa samt ge rådgivning om amning och barnbärande utifrån gällande rekommendationer i Sverige och tillgänglig kunskap.

 

Näroteket gör inga medicinska bedömningar, utan hänvisar till hälso- och sjukvård vid behov.Betalning sker på plats genom Swish, eller via faktura.LEVERANS

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Produkter skickas när betalning är mottagen, eller faktura är skickad. På grund av covid-19 och de restriktioner som finns så kommer Näroteket att skicka produkter endast på tisdagar. 

Produkter kan även hämtas ut/lämnas tillbaka hemma hos mig, efter överenskommelse.


PRISER
Samtliga priser anges inklusive 25% moms. I kassan ser du total summa, inkl. frakt innan du godkänner beställningen.

Fraktkostnad inom Sverige, enkel väg
> 0.5 kg – 50 kr
> 1 kg – 70 kr (140 kr t/r)
> 2 kg – 90 kr (180 kr t/r)

 

BETALNINGSALTERNATIV
 

Näroteket är ett litet företag, och erbjuder för närvarande enbart betalning enligt nedan:

Direkt med Swish – till 123 600 20 26, med mottagarnamn ”Zarah Stolt”.

Bankgiro - 5519 - 9681

Faktura – med betalningsvillkor på 14 dagar. Fakturan skickas till din uppgivna mailadress. Dubbelkolla även din skräpkorg då mail ibland hamnar där. Betalning av faktura sker till Swish eller Bankgiro. 


Återbetalning sker via banköverföring.

 

 

REKLAMATION OCH RETURRÄTT
Var god och kontakta Näroteket om du upptäcker något fel på produkten innan första användning och vänta med att skicka tillbaka den tills du pratat med mig.

I reklamationsfall ersätter Näroteket kostnader för den totala kostnaden inklusive moms och frakt tur och retur. Här kan du läsa mer om din rätt som konsument vid reklamationer: http://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/vad-lagen-sager/konsumentkoplagen/


 

ÅNGERRÄTT
Du som kund har 14 dagars ångerrätt från att du mottagit en köpesprodukt. Ångerrätten gäller inte för köp som understiger 400 kr. På grund av hygieniska skäl skall bröstpump skickas tillbaka i obruten förpackning, annars gäller inte ångerrätten.

Du får tillbaka hela summan inklusive moms men betalar själv returfrakten. Tänk på att du som kund ansvarar för varan tills den kommit fram till säljaren.

Var vänlig och kontakta Näroteket innan retur!

Returer skickas till:

Näroteket / Zarah Stolt

Norra Aspövägen 12

54161 Skövde


AVBOKNING
Vid hembesökande rådgivning kan avbokning göras kostnadsfritt fram till 24 timmar innan bokning. Om avbokning sker inom 24 timmar innan avtalad tid tas en kostnad ut på 20% av konsultationspriset. Rådgivning över videosamtal kan avbokas kostnadsfritt fram till två timmar innan avtalad tid, därefter tas en kostnad ut på 20% av priset. Påbörjad rådgivning i skrift kan ej avbokas och debiteras enligt gällande taxa.


SKADOR PÅ PAKET
Upptäcker du skador på emballaget skall du omedelbart anmäla detta till postombudet och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till Postnords hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

 

PERSONUPPGIFTER

Personuppgifter lagras i Närotekets kundregister när du registrerar dig som kund hos mig. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part med undantag för Postnord som hanterar transport. Kundregistret förs i enlighet med GDPR.

Näroteket sparar de uppgifter som behövs för att genomföra ett köp: namn, adress, mobilnummer och e-postadress, beroende på betalsätt så lagras också personnummer. Du kan när som helst be om att få dina uppgifter borttagna.