Sjalotek

Ett sjalotek är som ett slags bibliotek, fast för bärdon. Här finns olika typer av sjalar och selar för uthyrning, som passar för både nyfödda som äldre barn, nybörjare som mer erfarna. Att hyra ett bärdon är perfekt om man bara vill bära den första tiden, vill testa något innan man bestämmer sig för att köpa eller om man ska iväg på semester och inte vill ha barnvagnen  med sig. 

Är du osäker på vilket bärdon du ska välja så ta kontakt med Näroteket på Facebook för att få lite råd, eller läs mer om olika bärdon under "Olika bärdon". 

Näroteket försöker, i den mån det går, att ha ett utbud av bärsjalar och bärselar som framförallt är TILLGÄNGLIGA så att du som hyr eller får grundläggande konsultation i bärande med lätthet kan köpa något likvärdigt som du testat. 

De ska också vara
NYBÖRJARVÄNLIGA - lätta och mjuka att använda från start och lättskötta. Helst ska de också vara PRISVÄRDA så att alla har möjligheten att köpa. 

Näroteket vill främst fokusera på
LOKALA märken från Sverige och Norden i första hand, och vill stötta kvinnligt småföretagande. 

Säkerhet

Att bära sitt barn ska vara bekvämt, men framförallt SÄKERT. Barnet ska alltid ha fria luftvägar och inte kunna trilla ur bärdonet. Vidare bör ett bärdon stötta barnets lätt kurvade rygg och ge stöd från knäveck till knäveck. 

KONTAKT

Näroteket

c/o Zarah Stolt

Norra Aspövägen 12
54161 Skövde
Sverige / Sweden

info@naroteket.com

+46761696675

Godkänd F-skatt

Momsregistrerad

SREB, Svensk Riksorganisation för ergonomist barnbärande

©2019-  by Zarah Stolt